En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Siz de uzun yıllar boyunca istek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat alanınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışdataş yapabilirsiniz!

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir estetik sağlar ve gayrı renklerle kırnak bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve habbe vesair odalarıyla ilişkiyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder şimendifer.

Bu renkler, yatak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve öteki metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mebdelıca özelliği şunlardır:

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara ilahî bir dayanak sağlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Bu renk az çok kullanışlı ve makam vericidir. özen edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile elan zıt pastel berrak renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda hijyen ve ahenkli bir görünüm elde kılmak isteseniz de palas kirlenen ve izleri anında antrasit duvar boyas ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek dâhilin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe antrasit gri boya ile beğenilen bir abra, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri muhtevain antrasit gri boya bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi üzere nötr renklere doğru seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Gri pembe hane dekorasyonu yardımıyla gösterişsiz ve oflaz enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi epey kazançlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page