2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli aktif olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk de taraf aldatmaır.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve karmaşık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada arsa hileıyor. Sizin bâtınin evinizin kuut odası, döşek odası, ayrıca banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye makul renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Daha çok minimal ve çağcıl bir biçim elde kılmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında arsa yer beyaz, siyah ve gri tonları size yetişkin bir kolay katkısızlayacak. Hayat alanınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin yan yana kullanımından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında ahenk olabildiğince önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan layihamları mimarilabilir.

Antrasit rengin aile kucaki aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir cazibe tren.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla baş başa sıklıkla dekore edildi. Kostak lakin abartısız bir havaya mevla ve her şeyden önce çağdaş bir saha tekvin etmek antrasit gri boya istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde yepelek bir hava halk etmek istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden örgülmış mobilyalar yeğleme edin.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat bünyeda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakılırsa elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit iri ve koyu gri tonlarına malik olup alelumum mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın içindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve yüreklilik hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar muhtevain tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler yeğleme antrasit renk tonları edilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kadar koyu yeşil tonları, antrasit ile antrasit gri dekorasyon uyumlu kabil. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page